Варна 15°
fallback
Живот
11:00 | 26 юли 2017
Обновен: 18:04 | 26 април 2024

Салца с авокадо

Време на приготвяне: 15 минути Порции: 3-4

По материала работи: Юлиян Атанасов

Продукти:

3 броя авокадо

1 малка глава червен лук

няколко стръка кориандър

сол, черен пипер на вкус

2 скилидки чесън

100 г сирене фета

сокът на 1 лайм

1/2 люта чушка

Приготвяне:

Извадете месестата част на авокадото и я нарежете на малки парчета. За тази рецепта бихте могли да ползвате и кухненски робот и да смелите всичко. След това прибавете към авокадото нарязаните лук, домат, кориандър, люта чушка и стрития чесън. Разбъркайте добре, овкусете със сока от лайм, сол, черен пипер и на финала сложете натрошеното сирене фета. Сервирайте с препечен хляб, чипс, начоси.

 

az-jenata.bg

 

Четете още: Сродна душа според зодията (част първа)

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback