IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
10:51 | 12 ноември 2014
Обновен: 00:21 | 11 май 2024

Сара Брайтман кацна в София

Певицата е в отлично настроение и репетира за довечера

По материала работи: Златина Добрева
Сара Брайтман кацна в София

Сара Брайтман и екипът й пристигнаха късно снощи на българска земя. Певицата е в отлично настроение и в момента репетира със симфоничния оркестър на БНР, за да поднесе на феновете тази вечер най-доброто от творчеството си, съобщиха организаторите.
Вратите за всички, закупили билет за шоуто в зала "Арена Армеец", ще бъдат отворени точно в 18:00 часа, а за тези които искат да си купят днес, касите на залата ще работят през целия ден.
Британската певица ще излезе на сцената точно в 20:00 часа. Тя ще изпълни най-популярните си песни в композиции на английски, испански, френски и италиански. С подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР, тя ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си - Time to say goodbye, Memory, Nessun Dorma, както и кавър версиите на хитовете на Queen - Who Wants to Live Forever и на Kansas - Dust In The Wind.

Коментари

Новини Варна