Ребърца с пикантна марината

Да ви е сладко!

Ребърца с пикантна марината

Продукти:

2 бр. свински ребърца

За марината:

1/2 чаша мед

1/4 чаша кетчуп

1/4 чаша соев сос

1/4 чаша ром

чили сос на вкус

2 стрити скилидки чесън

1 чаена лъжичка суха горчица

черен пипер на вкус

 

Приготвяне:

Смесете в купа всички съставки за маринатата. Намажете ребрата от двете страни. Сложете ги в тавичка върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 175 градуса до готовност.

 

az-jenata.bg

 

Четете още: Непознатата история: Варненските обичаи – Бъдни вечер и Нова година

 

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата