IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:11 | 17 август 2018
Обновен: 17:02 | 30 април 2024

Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Водолей

Ще имате надежди и положителни очаквания

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е една интересна седмица, защото ще възникнат възможности и обстоятелства да постигнете важни за вас успехи, непредък или професионална реализация. Ще имате достатъчно късмет, но не злоупотребявайте с него. 
 

През тази седмица ще имате контакт с жена, която ще ви занимава с нейните неприятности и ще търси подкрепа или помощ от вас. 
 

Едно такова обвързване ще ви натовари със съответните негативни емоции, така че добре помислете преди да се ангажирате с такива неща. 
 

Ще имате надежди и положителни очаквания за успехи или събития свързани с млад мъж от семейството ви: син, внук, племенник, зет и др. 
 

Седмицата вещае раждане на момче в дома на ваши роднини, приятели или познати. 
 

През седмицата може да възникне необходимост от разход на пари за медицински преглед, лечение или терапия. 
 

Ако работата ви е свързана с пари проявете голяма бдителност да не допуснете грешка или да не станете обект на измама. 
 

През седмицата ще се преживеят различни събития свързани със семейство, което е в процес на развод или вече е финализирало такъв. За съжаление там все още има неизчистени неща или сложни, конфликтни отношения. 
 

Седмицата е неблагоприятна за сключване на брак, но ако вече сте планирали такъв добавете нещо в червен цвят към облеклото си. 
 

През седмицата не допускайте опити за манипулация от страна на момче или малд мъж, който ще иска да постигне своя цел или желание чрез хитрост или обещание, което няма да изпълни. 

Коментари

Новини Варна