Продукти:
2 чаши сурови лешници
1/3 чаша захар или мед на сладост
1/4 чаша натурално какао на прах
1 ч.л. ванилова есенция
1 с.л. или повече кокосово масло
няколко зрънца морска сол
Приготвяне:
В тава върху хартия за печене сложете лешниците и ги запечете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10 минути. Когато изстинат, поразтъркайте ги леко, за да падне по-голяма част от фината им обвивка. Сложете ги в кухненски робот и ги смелете до получаването на фино брашно. Прибавете към тях останалите съставки. Трябва да се получи гладка смес. Ако кремът е прекалено гъст, добавете още масло.
az-jenata.bg
Четете още: Какво се случва, когато ядете твърде много протеини
Коментари