Продукти:
6 броя тортиля
250 г крема сирене
12 резена шунка или прошуто
300 г пресен босилек
1 чаша чери домати
2 стръка пресен лук
Приготвяне:
Намажете питките тортиля с крема сиренето. Върху всяка подредете по 2 резена шунка или прошуто. Покрийте с пресен босилек. След това подредете слой нарязани чери домати и лук. Направете това с всички питки тортиля.Навийте всяка питка на руло. Нарежете я на парченца, така че да се получат минирулца. Можете да ги сервирате пресни или да ги запечете леко, по избор.
* Забележка: Рецептата може да се изпълни и с бутертесто, като в такъв случай задължително се пече.
az-jenata.bg
Четете още: Чушките са храна-чудо, която ни води към дълголетието
Коментари