Продукти:
6 големи яйца
150-200 г пушена сьомга
2 супени лъжици майонеза
2 супени лъжици заквасена сметана или кисело мляко
сол, черен пипер на вкус
няколко стръка копър
лимон за украса
Приготвяне:
Яйцата трябва да са твърдо сварени. След това се обелват внимателно и се разрязват наполовина по дължината. Премахнете жълтъците и ги сложете в купа. Комбинирайте ги с майонезата, заквасена сметана, сол, пипер и наситнения копър. С получената гладка смес се пълнят белтъците и се подреждат в подходяща чиния. За финал украсете всяка половинка яйце с парче сьомга и лимоново резенче.
az-jenata.bg
Четете още: Ягодите - най-мръсни сред плодовете
Коментари