IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
20:43 | 1 юли 2019
Обновен: 04:40 | 24 март 2024

5 козметични продукта, които можете да си направите у дома

Достатъчно е да разполагате с основата и просто трябва да мискирате

По материала работи: Пламен Янков
5 козметични продукта, които можете да си направите у дома

Искате да изглеждате прекрасно, без да се налага да посещавате салона или да изпразните портфейла си с куп скъпи продукти? Tialoto.bg посочва лесно решение. Направете си сами едни от най-използваните козметични продукти у дома:


Хайлайтър 
 

Не искате да си купувате хайлайтър? Ако имате перлено червило или някое по-светло може да смесите с малко кокосово олио и да размажете добре по лицето. Така ще се сдобиете с естествен блясък.
 

Скраб за устни


Ако устните ви са сухи или напукане, може да ги „съживите“ като смесите мед с малко захар и втриете в тях. Масажирайте 1-2 минутки и измийте.


BB крем


Ако искате да заложите на по-лека текстура в по-топлите дни, може да смесите малко от фон дьо тена си с дневния си крем и да нанесете. Така хем ще хидратирате кожата, хем ще имате лека покривност с цвят.


Почистване на четките за грим


На практика не ви трябват някакви специални продукти, а обикновен шампоан. Сложете няколко капки в топла вода и после поставете четките в течността за 10-15 мин.


Сенки за вежди


На практика те са с абсолютно еднакъв състав и консистенция като сенките за клепачите ви. Ако разполагате с палитра в кафявата гама, можете без проблем да я ползвате и за веждите си.


Четете още: Колко често двойките трябва да правят секс?
 

Коментари

Новини Варна