IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:02 | 27 ноември 2019
Обновен: 09:13 | 24 март 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - ТЕЛЕЦ

Ще прекарате празниците в спокойна и безопасна обстановка

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - ТЕЛЕЦ

Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Телците много приятни и ярки моменти в личния живот. Но още е рано да си правите изводи и да взимате решения. Човекът, заради когото ще се стараете прекалено, скоро ще се отдръпне и ще забрави всичко, което сте правили. И това ще се окаже сериозен урок, който трябва да запомните! Удачно ще ви се получат пътуванията, преместването в ново жилище и покупката на битова техника. Ще похарчите малко пари, но след това, придобивката, ще се окаже много полезна.


Не изключено през декември, Телците, да възобновят отношенията си с партньор/ка, който/която отдавна и искрено ги обичат. Мислите, че това е шанс за вас? Не, това е проверка за устойчивост на чувствата. Не си създавайте сами препятствия и се откажете от всичко, което по-рано ви е пречело да укрепите съюза си. Успехът е на страната на тези, които умеят да чакат и разбират всички тънкости на природата. В любовните дела сте по-прозорливи, от някои други, но този месец е за искреност, а не за пророчества.


Според любовният хороскоп за декември 2019 година, съдбата на самотните представители на знака Телец ще се измени напълно. Възможни са запознанства, които да прераснат в дълготрайни и истински чувства. Може да планирате далечно пътешествие, да организирате празниците и да се заемете със съвместен бизнес. Не пускайте в ход емоциите си, тогава отношенията с новия избраник/новата избраница ще стават все по-чудесни ден след ден.


На семейните Телци ще им се наложи да отделят повече време на роднинските връзки, бита и домашните дела. Без вас няма да бъде решено нищо, нито едно голямо дело, гордейте се с това. В никакъв случай не започвайте извънбрачен роман, ще се окажете като на минно поле. Гледайте на всичко по-оптимистично, дори, ако ситуациите ви се струват безизходни.

Коментари

Новини Варна