IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:03 | 27 ноември 2019
Обновен: 02:03 | 24 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - БЛИЗНАЦИ

Този, който търси, ще намери

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - БЛИЗНАЦИ

Този, който търси, ще намери. Това се отнася за самотните ергени и моми, представители на този знак. Не се стеснявайте първи да направите крачка, въоръжете се с природната си харизма и очарование. Още повече, че през този месец има много възможности личният ви живот да стане по-ярък. Работата ще ви отнема много сили и време, но все пак ще успеете да намерите „светлинка“ в тази бъркотия. Важно е да имате желание и да бъдете комуникативни при разговори с нови хора. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва Близнаците да разперят крила, за да достигнат върховете в любовните дела.


Ако наскоро сте сключили брак, отношенията с партньора/ката могат да станат още по-романтични. Ще се наложи да се занимавате с покупки, планиране на жилището и много битови задачи. Търсете това, което ще хареса и на вас, и на партньора/ката. Финансовото положение ще ви позволи да си починете извън града или в чужбина, щедро харчете!


През декември 2019 година на семейните Близнаци им предстои добре да се потрудят, за да осигурят комфортното съществуване на всички, които са до тях. Ако има безпокойства, те ще бъдат минимални и като цяло ще засягат децата и тяхното здраве. За да запазите взаимното разбирателство с роднините, трябва да се заемете с организационните въпроси, засягащи новогодишните празници.


Помнете, ако отново се натъкнете на стари проблеми, ще се наложи да ги решавате бързо и с помощта на адвокат.


Месецът е отличен за венчавка и за зачеване на дете. Ако отдавна планирате всичко това, то незабавно се заемете с подготовката и не се съмнявайте в резултата.

Коментари

Новини Варна