IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:10 | 27 ноември 2019
Обновен: 08:52 | 15 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - КОЗИРОГ

Постарайте се да погледнете реално на живота, не се „къпете“ в илюзии

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - КОЗИРОГ

Вие имате толкова много желания и мечти, а любовта ви изглежда като призрачно щастие, не повече. Постарайте се да погледнете реално на живота, не се „къпете“ в илюзии. Още повече, че до вас има толкова много чаровни ухажори/ки, които с нетърпение очакват първата ви крачка. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва Козирозите да оставят на страна вечната си заетост в службата и напълно да се потопят в личния живот. Или по-точно, да го създадат сами, без идеализъм и максимални изисквания. Вие и така сте се заседели като ергени и моми, време е да помислите за семейство.


Между другото, ако вече имате съпруг/а и деца, отделете цялото си внимание за тях. Нека грижите по дома да бъдат първостепенна задача за вас, а и е толкова хубаво да правите това, което в крайна сметка доставя радост и щастие. Някои ги очаква преместване, а други – пристигане на гости. Така или иначе, вие няма да излезте от тази неистова въртележка до края на месеца. Взаимното разбирателство с партньора/ката е отлично, а с роднините – ще трябва да послушате гласа на интуицията си.


През декември, на влюбените Козирози им предстои да преживеят дребен стрес след разговор с избраника/цата. Ще започнете да ровите в неща, в които не е нужно. И какъв ще бъде резултатът? Сами ще затънете в тази каша, а партньорът/ката ще се затворят. Помнете, че излишното любопитство може да доведе до сериозни изпитания.


Козирозите, които са работохолици, ги очакват нелек месец. Работата ви отнема от скъпоценното време, а какво получавате в замяна? Вие вече не искате сами да посрещате празниците, което означава, че трябва да оставите кариерата на заден план. Жените, родени под този знак, ще се окажат във властта на чувства, от които в бъдеще ще остане само пепел.

Коментари

Новини Варна