IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:11 | 27 ноември 2019
Обновен: 12:30 | 17 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - ВОДОЛЕЙ

Ще ви се наложи да разривате руините след романа, на който вие залагате

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - ВОДОЛЕЙ

Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Водолеите нееднозначен месец в личната сфера. Ще ви се наложи да разривате руините след романа, на който вие залагате. Това ще ви бъде урок за в бъдеще, да не прибързвате със събитията. Тези, които не се страхуват от промените ще променят кардинално живота си. Има възможност да се запознаете с човек, който напълно съответства на вашите търсения. Само не бъдете прекалено пресметливи в чувствата, иначе избраникът/цата ще избяга от вас.


Семейните усилено ще се готвят за празниците, разкъсвайки се между дома и работата, а също ще търсят нови пътища за реализация. Тук не броим и проблемите, с които ще се сблъскват с децата си, които са тийнейджъри. Финансовите загуби ще се окажат баснословни, но и това ще успеете да преживеете, ако в началото на месеца си напишете бюджета, ден след ден, лев след лев.


Самотните Водолеи не ги заплашва нищо, любовните дела се подреждат удачно. Съдбоносно запознанство е възможно по време на далечно пътуване, на което изобщо не сте искали да тръгвате. А, ето ви и изненада! Партньорът/ката ще се окаже човек, който е интересен и симпатичен във всички отношения.


В романтиката ще се потопят тези, които до този момент умишлено са избягвали сериозните и дълготрайни връзки. От любовните стрели няма къде да избягате, дори и да сте искали вечно да си останете ергени и моми. Жените от този знак видимо ще се преобразят външно, което ще привлече към тях вниманието на симпатичните колеги. Обновлението на гардероба и посещението на козметик се оказва важна крачка към личното ви щастие.

Коментари

Новини Варна