IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
12:45 | 4 октомври 2020
Обновен: 03:36 | 23 април 2024

Президентът и съпругата му тайно на море в Царево

Радеви спали в малък семеен хотел, но били забелязани от туристи на плажа

По материала работи: Слав Велев
Президентът и съпругата му тайно на море в Царево

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава са били на кратка тайна морска почивка в първите дни на септември. Този път те избрали Южното Черноморие – добре познат район и на двама им, пише вестник Ретро.

 

Радев и Първата дама отседнали в Царево – любима тяхна дестинация, която са посещавали и в предишни лета. Стопаните на хотела, където пренощували, запазили дискретност и не издали за присъствието на ВИП гостите пред никого. Радеви обаче били забелязани от туристи на плажа, въпреки че направили всичко възможно, за да не се набиват на очи и да не се смесват с множеството.

 

За да се порадват на спокойствие и уединение, те плажували на един от дивите и неохраняеми плажове в старата част на града – Василико, където обичайно няма много народ, няма и платени чадъри и шезлонги, нито пък бар, откъдето човек може да си купи храна или питие. Мястото е известно само на старите морски вълци в региона. И там обаче президентът и съпругата му се натъкнали на фенове, които не спрели да ги изучават с поглед, докато те се препичали по бански. За Радев се знае, че е отличен плувец и любител гмуркач, а въпросният плаж предлагал екстремни условия за подводни спортове заради скалите в морето.

 

Президентът и Деси изпращали слънцето на пясъка, а после поемали на вечерна разходка в центъра на Царево и по крайбрежната улица, където някои от летовниците успели да се щракнат за спомен с Радев.

 

Преди да заеме поста на „Дондуков“ 2, държавният глава и жена му обикновено почивали на закътани места, като техен фаворит бил къмпинг „Делфин“ до Ахтопол. Очевидно палаткаджийството вече не им е по вкуса и предпочитат комфорта и удобствата на хубавите хотели.

 

Коментари

Новини Варна