IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
15:00 | 27 декември 2021
Обновен: 19:56 | 18 април 2024

Какво предрече Ванга за 2022

Вижте най-странното предсказание на "петричката пророчица"

По материала работи: Слав Велев
Какво предрече Ванга за 2022

Повечето от предсказанията на пророчицата Ванга за 2022 година вече бяха огласени: Нова световна война няма да има, а страшните природни катаклизми, мъчили човечеството през 2021 година, леко ще отстъпят назад. Вулканите ще затихнат, пожарите ще намалеят.

Но редица нейни мрачни предсказания няма как да бъдат пренебрегнати. Огласи ги Сергей Косторной, цитиран от "СтарХит", предаде "Стандарт".

Тя прогнозира нова болест, която ще завладее човечеството и ще дойде от Сибир, „който отдавна е заспал във вечно замръзване“. Поради глобалното затопляне вирусът ще се освободи и ще отнеме живота на много хора.

Ванга не смята, че епидемията от коронавирус ще изчезне, но смята, че през 2022 година хората ще се научат да живеят в тези условия и ще могат да изчакат края на нещастието.

Тя твърди, че водата ще пресъхне в няколко района на света, а в Индия се очаква глад заради нечовешка жега.

Русия няма да намери общ език със Запада, отношенията ще претърпят пълен разрив. Ще се подобрят след 2022-ра, предава НТВ.

Единственият съюзник на Русия ще е Китай. Засега в календара на президента Путин е планирана визита именно зя отриването на Олимпиадата в Пекин.

Най-странната прогноза за Ванга е по отношение на парите през 2022 година.

„Хората ще станат богати, но без пари в ръцете“.

Това пророчество вече се тълкува нееднозначно. Едни твърдят, че се очаква бум на криптовалутите, други пък са на мнение, че банковите разплащания изцяло ще заменят кеша.

Това предсказание се появява във виденията й още за предходните години:

„Парите вече изчезват, за да бъдат заменени от цифри“.

Но за 2022 година то е най-конкретно.

Ванга умря на 85 години през 1996 година. Пророчицата има много предсказания, които не се сбъднаха, но и редица, които са факт. Сред тях са смъртта на Сталин, аварията в Чернобил, победата на Борис Елцин и атентатите в Америка на 11 септември 2001 година.

Коментари

Новини Варна