IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
13:15 | 29 март 2022
Обновен: 09:31 | 20 април 2024

Британски медии: Ванга със съдбоносно предсказание за войната в Украйна

Пророчицата предрекла, че руският президент ще управлява света

По материала работи: Слав Велев
Британски медии: Ванга със съдбоносно предсказание за войната в Украйна

Великата българска ясновидка баба Ванга е предрекла, че руският президент Владимир Путин ще стане „господар на света“, твърдят британските таблоиди „Сън“ и „Дейли мейл“, предаде "Телеграф".

През 1979 г. българската пророчица е предсказала, че Русия ще започне специална операция в Украйна и никой няма да може да я спре. „Твърде много е пожертвано. Никой не може да спре Русия “, цитира Ванга от „Сън“. Авторът на материала допуска, че това е руската спецоперация за денацификация и демилитаризация на Украйна. Освен това съдържа съдържа думите на ясновидката, че Русия „ще премахне всичко от пътя си“, а държавата „ще стане владетел на света“. „Всичко ще се стопи като лед, само едно нещо ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия“, е казала Ванга“, според „Сън“. Изданието твърди още, че пророчицата е предсказала Трета световна война и използването на ядрени оръжия.

„Дейли мейл“ припомня, че Ванга е предсказала пандемията от коронавирус, аварията в АЕЦ „Чернобил“ през 1986 г. и смъртта на принцеса Даяна. Ванга също така е предупредила за потъването на руската атомна подводница „Курск“.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
BgFan86, като живееш в 21 в. се научи да ползваш интернет!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
BgFan86 ( преди 2 години )
къде е оригиналната статия ? Дайте да я видим ?Живеем в 21 век и всеки знае езици ! Поставяйте линк към оригиналните статии за да не се окажа ,че сте за съд !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
Новини Варна