IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
12:00 | 30 декември 2022
Обновен: 21:17 | 29 април 2024

Подаръците в Добрич за Коледа: От печена пуйка до 30 декара ниви

Други се радват на нови таблети или електроника

По материала работи: Слав Велев
Подаръците в Добрич за Коледа: От печена пуйка до 30 декара ниви

От печена пуйка до 30 декара ниви. Tакива подаръци са получили в Добрич за Коледа, сочи допитване на сайта Про Нюз Добрич сред 15 жители на столицата на Добруджа.

Оказва се, че най-честите отговори на въпроса “Какъв подарък получихте за Коледа?” са дрехи и козметика. Галина Иванова обаче споделя, че за Коледа е получила подарък, за който мнозина могат само да мечтаят. Тя вече е горд собственик на 30 декара земя и то не къде да е, а в района на Генерал Тошево, където черноземът е от най-скъпите у нас.

Други се радват на нови таблети или друга електроника. Има и такива, като Янка Димитрова, за които Дядо Коледа е донесъл ново обзавеждане на кухня или друго.  Нетипичен подарък радва Георги Стефанов, който е получил за празника печена пуйка.

Оказва се, че Владимир Владимиров е бил забравен от добрия старец и не е получил никакъв подарък за празника.

Всички запитани са подарили подаръци на своите близки и приятели. Много по-рядко сме се замислили да зарадваме с нещо, макар и дребно, колегите си.

Сред неподходящите подаръци, най-често се споменават чорапи и чехли. Други обаче считат, че неподходящи подаръци няма, защото по-скоро е важен жеста.

Оказва се, че добричлии си мечтаят да получат като подарък почивка в чужбина или екскурзия. Така са отговорили почти половината от запитаните в анкетата ни. Единици предпочитат техника или красив шал. Други споделят, че биха се зарадвали на рисунка, стига да е от сърце. Към желаните подаръци се прибавят сервиз и кухненска посуда. 69-годишният Георги Стефанов пък си пожелава да има отново буйна коса.

Коментари

Новини Варна