Варна °
fallback
Живот
10:44 | 2 септември 2015
Обновен: 09:48 | 11 май 2025

Козуначени пържени филийки

След празниците винаги остава козунак, който превръщаме в чудесен десерт

По материала работи: Деян Михайлов

Продукти:

6-7 или повече филийки стар козунак 4 яйца 50 мл прясно мляко олио или масло

Приготвяне: След празниците винаги остава козунак, който превръщаме в чудесен десерт, добавяйки му плодове, сироп, сметана и т. н. Днес споделяме една рецепта за козуначени пържени филийки. Нарежете козунака. Разбийте яйцата заедно с млякото и ванилията. Потопете всяка филийка и я запържете до златисто от двете страни, в добре загрято олио или масло. Сервирайте със сладко, мед, захар.

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback