IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
08:56 | 15 септември 2015
Обновен: 13:29 | 28 април 2024

10 отблъскващи неща на първа среща

Цветята и бонбоните не са достатъчни, за да я спечелите

По материала работи: Деян Михайлов
10 отблъскващи неща на първа среща

Да оставим клишетата от филмите настрана. Цветя и бонбони на първа среща правят добро впечатление, но не са достатъчни да спечелят дамата и пълното ѝ одобрение до края на вечерта. Има куп фактори, които може да объркат впечатлението, което правите и понякога дори не е необходимо да си отваряте устата!

Ето и какво може да ужаси дамата за отрицателно време и да я накара да избяга далече от вас:


1. Грубост – груб език, отношение, цинични думи. Това не е признак за мъжество, а за ниска култура.

2. Лоша лична хигиена – чистите нокти са хубаво нещо, но не и единственото, което прави впечатление. Желателно е да миришете на чисто, да сте оформили прическата (и брадата) си, да сте измили зъбите си... а и хубавият парфюм е във ваш плюс.

3. Никакво чувство за хумор – вече трябва да сте го разбрали. Навсякъде пише, че дамите харесват мъже с чувство за хумор.

4. Псувни на пътя – те могат да изплашат дори и друг мъж. Да обиждате другите шофьори издава липса на самоконтрол и лош темперамент.

5. Писане на съобщения, докато карате – тя цени живота си, а вие вашия?

6. Говорене по телефона, докато шофирате – все пак сте на среща с жена, която се предполага, че искате да впечатлите. Оставете приятелските разговори за после.

7. Лош стил – по дрехите посрещат, по ума изпращат! Това не е само поговорка, а и доста вярно твърдение. На първата среща тя ви оценява от главата до петите, така че се постарайте и носете чисти дрехи.

8. Самовлюбеност – хубаво е човек да се харесва, но никоя жена няма да бъде с мъж, който явно ѝ показва, че е по-егоцентричен и суетен от нея.

9. Потящи се длани – вие бихте ли искали да ви докосва човек, чиито длани са потни и мокри?

10. Мръсна кола – щом не можете да се погрижите за реда във вашия автомобил, то тя едва ли би искала да види дома ви.

 

Коментари

Новини Варна