IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
09:04 | 15 септември 2015
Обновен: 13:29 | 28 април 2024

Преслава "се спече" при появата на Богданов

Нищо чудно да са мачкали чаршафите за кратко

По материала работи: Деян Михайлов
Преслава "се спече" при появата на Богданов

Дали Преслава и Богданов са гаджета? Дали певицата не се е забавлявала "за една нощ" с него? Или пък всичко е поредната интрига на Big Brother?

Футболистът намекна, че е влюбен в много известна персона, сред топ звездите на България. От неговите хвалби става ясно, че от месец и половина има вземане-даване с Преслава. За да провери неговите думи редакторите го вкараха сред ВИП-овете, а двамата с Преслава дори се запознаха. Фолкпевицата обаче бе видимо смутена от неговата поява и нищо чудно да са мачкали чаршафите. От конфузната ситуция тя се измъкна с разговори с други съквартиранти, а развръзката се очаква в следващите епизоди.

"Гаджета са, стана и гузно... Ако наблюдавахте реакцията ще ви е ясно", коментира фен на предаването. 

"Реакцията и е показна, нещо се притесни, но умело се прикрива и се прави на ударена", сигурна е друга зрителка.

Междувременно вчера влязоха и последните трима съквартиранти във VIP Brother - Кристина Димитрова, бившето гадже на фолкпевицата Джена - Джино, и представяната за модел Катрин Вачева. 

На зрители и наблюдатели сигурно им е омръзнало от модели в България, но явно те са като личните лекари - за всеки българин по модел. Вачева нашумя преди години, след като бе пребита от футболиста Орлин Орлинов, носещ фланелката на ЦСКА по време на инцидента. Катрин пък не пропускаше удобен случай да разпространи злокобните снимки след побоя и осъди ритнитопковеца.

Джино пък едва ли е известен на широката публика, освен на тези, които се интересуват от съдбата на фолк гърлата Джена. Двамата бяха гаджета две години, стигнаха и до годеж, но в крайна сметка връзката им се разпадна. Семейството на Джино Джи Бианкалана се занимава с транспортен бизнес в САЩ, а самият той даде интересна оценка за родните ВИП-ове - стандартът им на живот в България се доближава до средния в Щатите. Джино прекрачи прага на шоуто пременен в скъп костюм и бижута, но заедно с Вачева и Кристина Димитрова попаднаха в селската къща.

Там ги посрещнаха участниците от обикновения сезон, който завърши преди дни - Анита, Катя, Богданов и Кирил. Те ще играят ролята марионетки в ръцете на зрителите, ще изпълняват тайни мисии, ще крадат вещи на известните, ще тропат подозрително през нощта.

Коментари

Новини Варна