IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
18:31 | 24 септември 2015
Обновен: 05:14 | 6 май 2024

Сватбата на супермодела Бар Рафаели ядоса израелски министър

Младоженците искали да забранят достъпа на дронове

По материала работи: Юлиян Атанасов
Сватбата на супермодела Бар Рафаели ядоса израелски министър


Сватбата на супермодела Бар Рафаели и бизнесмена Ади Езра предизвика недоволство в Израел заради желанието на младоженците да забранят достъпа на дронове, съобщиха Асошиейтед прес и ДПА, пише Дарик. Бар Рафаели е в Топ 100 на най-сексапилните жени на 2015 г. Рафаели и Езра поискаха от авиационните власти небето над мястото на сватбата им да бъде затворено заради интереса на папараците и получиха разрешение. Това предизвика гневна забележка от министъра на транспорта Исраел Кац, който каза: "Небето принадлежи на цялото общество и не може да се дава ексклузивност на известни хора по търговски причини ".
След като стана ясно, че полетите над сватбарите все пак ще бъдат ограничени, Кац изпрати категорично предупреждение до отговорния директор, в което казва: "Ако небето над сватбата на Бар Рафаели не бъде отворено, ще бъдете отстранен от длъжност".
Сватбата на Бар Рафаели ще е в ексклузивен и строго охраняван център в гората Кармел, близо до Хайфа. Поканени са 600 гости. Други подробности не са известни.
Това е втори брак за 30-годишната манекенка. Тя се омъжва за пръв път още 18-годишна. Езра е 10 години по-възрастен от нея. Семейството му е едно от най-богатите в Израел. Занимава се с внос на храни. Състоянието му е оценено за 100 милиона долара.
 

Коментари

Новини Варна