Варна °
fallback
Живот
08:58 | 22 ноември 2015
Обновен: 03:34 | 10 май 2025

Домашна пикантна тортиля с чоризо

Да ви е сладко!

По материала работи: Юлиян Атанасов

Време на приготвяне: 15 минути Порции: 1

 

Продукти:

1 бр готова тортиля

100 г чоризо

150 г настъргана гауда

1 щипка лют червен пипер

1 с.л. баварска горчица

1 с.л. разтопено масло

1 домат

100 г салата фризе

½ краставица

Приготвяне:

Разстелете готовата тортиля. Намажете я с разтопеното масло. Нарежете чоризото на кубчета. Подредете върху тортилята. Поръсете с настърганата гауда. Добавете подправките. Затоплете за 1-2 минути в микровълнова фурна. Сервирайте тортилята гарнирана с предварително подготвената свежа салата от домата, краставицата и салатата фризе.

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback