Варна °
fallback
Живот
08:33 | 5 март 2016
Обновен: 22:49 | 9 май 2025

Пълнени гъби с козе сирене

Време на приготвяне: 30 минути Порции: 10-15

По материала работи: Юлиян Атанасов

Продукти:

3 филии бял хляб

2 скилидки чесън

1 люта чушка без семките

няколко стръка пресен магданоз

120 г козе сирене

10-15 гъби печурки

Приготвяне:

В кухненски блендер смелете хляба, магданоза, лютата чушка и чесъна. След това добавете към тях сиренето и отново смелете. С получената смес напълнете гъбите, на които предварително сте премахнали пънчетата.

Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

az-jenata.bg

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback