Варна °
fallback
Живот
09:53 | 17 март 2016
Обновен: 13:07 | 11 май 2025

Сьомга с пикантна марината

Време на приготвяне: 80 минути Порции: 2

По материала работи: Юлиян Атанасов

Продукти:

2 парчета сьомга

бучка масло

За маринатата:

1 супена лъжица зехтин или олио

1 супена лъжица мед

1 супена лъжица соев сос

1 супена лъжица дижонска горчица

1 скилидка чесън, ситно нарязана

Приготвяне:

Сложете в чиния рибните парчета с кожата надолу. След като направите маринатата поставете обилно количество от нея върху всяко парче. Покрийте рибата с фолио и я оставете за около 20-30 минути в хладилник.

В тиган (може и грил) загрейте малко парче масло и запържете рибата от двете страни. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

az-jenata.bg

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback