IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
12:51 | 11 юни 2014
Обновен: 18:59 | 27 март 2024

Рецептите на баба: Картофена диета (3 килограма за 3 дни)

Рецептите на баба: Картофена диета (3 килограма за 3 дни)

По материала работи: manager
Рецептите на баба: Картофена диета (3 килограма за 3 дни)

Три килограма за 3 дни и влизане в банския от миналата година, гарантира картофената диета. Тя не е от скрина на нашите баби, а от този на южноамериканските, но това не й пречи да действа безотказно! Южноамериканските индианци са се хранили предимно с картофи и са били слаби и здрави.

Изключването на картофите от повечето познати диети си има своето обяснение. Те имат високото съдържание на въглехидрати в тях, което в съчетание с мазнини или протеини не дава много успешен завършек на отслабването. Ако ядете само картофи обаче, без да ги смесвате с какъвто и да е друг хранителен продукт, те се превръщат в средство за бързо, лесно и ефективно отслабване. Разбира се няма да консумирате картофите пържени!

Сами по себе си картофите са ужасно полезен зеленчук, тъй като съдържат много голямо количество витамин С, В, антиоксиданти, никотинова и фолиева киселини, калий, фосфор, желязо и манган и са отлично средство за здраво сърце и нормално кръвно налягане.

При стриктно спазване тази диета гарантира сваляне на 3 килограма за 3 дни или пет, ако издържите седмица.

Необходими са ви килограм и половина картофи на ден, разпределени на шест хранения. Можете да си ги приготвите печени, варени или задушени, като е много важно да не ги белите преди обработката. Примерно 2 цели картофа опичате във фолио, после ги обелвате, поръсвате съвсем малко зехтинче и хималайска сол, добавяте (по ваше желание) розмарин, магданоз, лимон, ябълков оцет и хапвате сладко. Хубаво е храната да се приготвя преди всяко ядене, но понеже знаем, вечно липсва време за подобни глезотии, може да си ги приготвяте и един път дневно.

Да припомним, че по време на диетата трябва да се пие и минимум два литра вода на ден, като е хубаво преди всяко хапване да се изпива по една чаша топла вода!

Много простичко и евтино! Успех!

 

Коментари

Новини Варна