IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:58 | 19 юни 2014
Обновен: 16:35 | 26 юли 2024

Жертва ли сте на черна магия?

Жертва ли сте на черна магия?

По материала работи: manager
Жертва ли сте на черна магия?

Има или няма черна магия? Урочасан или просто уморен е човекът срещу вас? На тези и много други въпроси, свързани с паранормалното, хората се опитват да си отговорят от векове. А в руският сайт Arabio.RU направо дават съвети, как да определим признаците и симптомите на омагьосване. Специално за читателите на chernomore.bg представяме съветите на руските “специалисти” в областта на паранормалното.

Според авторите на материала, можете да познаете урочасан човек още от вратата. Той е бавен, дълго стои на прага, говори провлачено, сяда на ръба на един стол, избягва да ви гледа в очите. Нерешителност, мудност, объркване, прекомерно смущение – това били признаците на урочасване, отпечатали се върху лицето на този човек. Когато се опитате да го накарате да говори, той започвал да спори и да се оправдава, дори когато не е необходимо. Симптомите, които са описани в материала са: умора, безсъние, редуващо се със сънливост, летаргия. Авторите твърдят още, че урочасаният човек започва да се оплаква от проблеми със сърцето: високо кръвно, сърдечна недостатъчност, защото уроките действали на сърдечната чакра - чакрата на личността. Човекът ставал друг, променял нагласите си, навиците, предпочитанията и дори и вкусовете си. Ако е поразен много силно от уроки, човек страдал и от непрекъснат световъртеж.

Безпокойство и страх, несигурност и непредвидимост в поведението, комбинирани с отслабване на зрението, пък са симптомите на “вампирясване”.

Ако някой ви е проклел, твърдят авторите на материала, това може да проличи чрез загуба на памет, анемия, преждевременно стареене и др. неприятни симптоми.

Хората, които се занимават с паранормални явления сигурно имат свойте доказателства за подобни твърдения, но нашият съвет е ако почуствате някой от изброените по-горе симптоми или ги наблюдавате при свой близък, да потърсите първо лекарска помощ. И още един съвет: Не се задълбочавайте да търсите в околните признаци на омагьосване, защото и негативното мислене е вредно за вашето здраве!

 

Коментари

Новини Варна