IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:34 | 20 юни 2014
Обновен: 15:42 | 25 юли 2024

Мишо Шамара кара сърф в наводнена Варна

Мишо Шамара кара сърф в наводнена Варна

По материала работи: Слав Велев
Мишо Шамара кара сърф в наводнена Варна

Мишо Шамара се възползва от наводнението в родния си град и покара сърф на паркинга до блока. Потопът във Варна отне живота на невинни хора, но Мишо Шамара не се стресна и извади децата си, за да играят навън. Броени часове преди да гръмне новината за трагедията в квартал „Аспарухово", Мишо Шамара се развихри.

Жилището на рапъра се намира в друга част на Варна и вероятно не е предполагал, че бедствието ще стигне подобни размери. Рапърът извел децата си да „покарат сърф" в междублоковото пространство и е заснел приключението им с камера. Тогава всичко е било забавно и смешно: „Един прекрасен момент с моите най-прекрасни деца по време на най-ужасното време", похвали се той, пускайки клипчета от играта с децата.

След като разбра, че бедствието е по-голямо от очакваното, Мишо Шамара типично в свой стил започна да критикува властта и обвини кмета на града Иван Портних за трагедията. Изпълнителят освен това организира доброволци, които да помогнат на бедстващите в „Аспарухово" след невиждания потоп във Варна.

Всекиден

Коментари

Новини Варна