IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
ТВ-видео
16:02 | 2 април 2020
Обновен: 21:30 | 1 май 2024

В „Утро в нашия град“ на 3 aприл очaквайте

Само по ТВ "Черно море"

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 3 aприл очaквайте

Всички варненци в ефира! В първия един час от предаването ще научавате всички актуални новини от града, страната и света, като в същото време може да задавате вашите въпроси или споделяте всичко, което ви вълнува!


Кои са последните новини около разпространението на пандемията? Изявление на Националния оперативен щаб.


Какво се случва с хората, които се нуждаят от непрестанно лечение и спешна трансплантация, в условията на пандемията от COVID-190? Разговор с Десислава Филипова, майка на млад варненец, който се бори с тежко заболяване от 11 години.


„Съвети от психолога“ се завръща в ефира на ТВ „Черно море“ с директна телефонна връзка! Как да запазите съзнанието си бистро, за страховете и надеждите, ще говорим всеки петък от 8:30 часа с психотерапевта Добринка Тотева – Горанова.
 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефони линии 052/303310 и 052/303311. Задавайте вашите въпроси директно в ефир. По проблеми и актуални теми пишете на e-mail utro@cherno-more.tv, както и на страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“

Коментари

Новини Варна