IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
11:55 | 6 октомври 2017
Обновен: 15:37 | 3 май 2024

Издирват 27-годишната Елвира Димитрова от Варна

Младата жена е с диабет и от три дни не е пила лекарствата си

По материала работи: Слав Велев
Издирват 27-годишната Елвира Димитрова от Варна

Полиция, близки и роднини издирват 27-годишната Елвира Димитрова от Варна. Младата жена е с диабет и от три дни не е пила лекарствата си. Напуснала е дома си около обяд на 3 октомври и от тогава е в неизвестност, съобщи за медийна група "Черно море" майката на Елвира - Жана Димитрова. Изключен е и мобилният телефон на младата жена, а тя е излязла и без документи. По думите на майката, Елвира е видяна в района на Делфинариума вчера и поради тази причина групи от нейни близки обикалят и претърсват района. "Дъщеря ми е с тежка форма на диабет и може да изпадне в кома всеки момент, тъй като не приема лекарствата си", сподели още притеснената майка. Елвира е висока 165 см и е с пълно телосложение. Страда от депресия и се храни трудно сама. 

 

 


 

Последно е видяна облечена с черно кожено сако и е обута с маратонки. Не си е взела лекарствата и заради диабета е възможно да изпадне в инсулинова кома. 

 


Молим всеки, който я е забелязал или има някаква информация да сигнализира в най-близкото управление на МВР.

Коментари

Новини Варна