IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
15:45 | 7 април 2021
Обновен: 20:50 | 25 април 2024

3 коли изгоряха тази нощ във "Виница"

Соларни батерии подпалиха къща в „Манастирски рид“

По материала работи: Слав Велев
3 коли изгоряха тази нощ във "Виница"

На 07.04.2021 г., в 00:33 ч. е съобщено, че на улица в кв. Виница гори лек автомобил. На място е изпратен 1 ППА, екипа на който установява, че гори двигателен отсек на л.а. „Шевролет, като пожара се пренася към паркирани в съседство л.а. Рено и л.а. Фиат. Пожарът е погасен, по автомобилите са нанесени материални щети – двигателния отсек на л.а. Шевролет, десни врати и лайсни на л.а. „Рено;  броня, огледало, лайсни и предна гума на л.а. Фиат. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване, извършва се проверка.

На 06.04.2021 г., в 07:32 ч. е съобщено за пожар в изба на къща в местност „Манастирски рид“ край Варна. На място са изпратени 2 ППА, установено е, че горят две соларни батерии, които са погасени, но са унищожени от огъня, опушени са около 50 кв.м. стени. Предполагаема причина за възникването – късо ел. съединение.

През последното денонощие са гасени 3 пожара , при които не са нанесени материални щети, техническа помощ е оказвана на 1 адрес.

Коментари

Новини Варна