IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
16:40 | 12 април 2021
Обновен: 09:10 | 26 март 2024

Спипаха двма с наркотици в БМВ-та на пътя Красимир - Дългопол

Арестуваха пияна зад волана на „Пежо Партнер“ в Долище

По материала работи: Слав Велев
Спипаха двма с наркотици в БМВ-та на пътя Красимир - Дългопол

Двама любители на немската марка БМВ бяха спипани с наркотици при полицейска проверка на пътя във Варненско, съобщават от ОД на МВР.

На 09.04.2021 г., около 15:00 ч. по пътя гр. Дългопол – с. Красимир е извършена полицейска проверка на л.а. „БМВ“, управляван от 27-годишен мъж от гр. Дългопол, осъждан, известен на МВР. При проверката лицето предава част от саморъчно свита цигара, съдържаща тревиста маса със специфичен мирис. Направен е полеви тест за наркотици и е установено, че водачът управлява след употреба на наркотици – положителен тест за кокаин, метаамфетамин и марихуана. Задържан е за срок до 24 ч., случаят е докладван на прокурор при ТО Провадия – РП – Варна, образувано е бързо полицейско производство. След отпадане на основанието за задържане е освободен.

 На 09.04.2021 г., около 15:00 ч. по пътя гр. Дългопол – с. Красимир е извършена полицейска проверка на л.а. „БМВ320“, управляван от 25-годишен мъж от гр. Дългопол, осъждан, известен на МВР. При направен полеви тест за наркотици е установено, че водачът управлява след употреба на наркотици – положителен тест за кокаин, метаамфетамин и марихуана. Задържан е за срок до 24 ч., случаят е докладван на прокурор при ТО Провадия – РП – Варна, образувано е бързо полицейско производство. След отпадане на основанието за задържане е освободен.

На 11.04.2021 г., около 18:25 ч., в с. Долище е извършена полицейска проверка на л.а. „Пежо Партнер“, управляван от 40-годишна водачка. Установено е, че водачката управлява МПС след употреба на алкохол – 1,50 промила в издишания въздух. Лицето е задържано за срок до 24 ч., образувано е бързо полицейско производство, след отпадане на основанието за задържане е освободена.

 

Коментари

Атака хачиев ( преди 2 години )
Що не могат да хфанат тез дет продават щот ги прикриват продажници тъкива. Докато има кой да продава ще има и кой да употребява. Не ви ли е ясно. Залови ли са дребни те рибки и пляскат с ръце докато нарко диларите си пълнят хладилници те с мръсни пари. Срам и позор язък за хубавата ни държава
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна