IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
15:00 | 21 март 2022
Обновен: 20:44 | 28 март 2024

Още един варненски дилър остава в ареста

Младият мъж се намирал в изпитателен срок на предходно осъждане

По материала работи: Слав Велев
Още един варненски дилър остава в ареста

Състав на Окръжен съд – Варна уважи искането на Окръжната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 21-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това, че в условията на продължавано престъпление, разпространил високорискови наркотични вещества без надлежно разрешително - престъпление по чл. 354а, ал. 1, пр. 5 във връзка с чл. 26, ал. 1 от НК.

Младият мъж е задържан в момент, когато продал наркотични вещества на други двама варненци. Той ги снабдил с по едно пакетче, съдържащо съответно 0,45 грама марихуана и 0,53 грама от същото вещество.

Това не била първа подобна проява на обвиняемия М.В. Той вече бил осъждан за същото по вид престъпление и се намирал в изпитателния срок на предходното си осъждане. Младият варненец не работел и си осигурявал средства за живот чрез противоправната си дейност.

Работата по доказване и документиране на извършеното престъпление продължава под ръководството и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна. Мъжът беше задържан за срок до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение с постановление на наблюдаващ прокурор. Считано от днес М.В. е задържан под стража.

Определението на Окръжния съд във Варна подлежи на обжалване пред Апелативен съд.

Коментари

Дед Пйетко ( преди 2 години )
Гледай тез с кви глупости се занимават.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна