IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
11:45 | 9 май 2022
Обновен: 07:52 | 25 април 2024

Крадци вилняха през уикенда във Варна

Спипаха банда обрала имот в с. Константиново

По материала работи: Слав Велев
Крадци вилняха през уикенда във Варна

Поредната порция крадци задържаха полицаите във Варненско през уикенда. В резултат на предприети бързи действия, полицаи от Първо РУ установили и задържали извършител на кражба на два броя тротинетки и един скутер от стълбищна площадка на жилище в окръжния град. Сигналът за престъплението бил подаден вчера. За по-малко от час криминалистите влезли в дирите на извършителя - 27- годишен, жител на гр. Мездра, известен на служителите на реда. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а вещите – предмет на посегателството са възстановена на собственика. По случая е образувано досъдебно производство.

След светкавични оперативни действия са задържани трима младежи, които  извършили кражба на цветен телевизор, преносима стереоуредба, 3 бр. стари мобилни телефона и 2 бр. таблети от имот в с. Константиново. Сигнал за случилото се е подаден от собственика. В хода на предприетото разследване криминалистите на Четвърто РУ влезли в дирите и задържали извършителите на престъплението - 18- годишни, варненци. По случая е образувано досъдебно производство, работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна