IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
16:30 | 8 октомври 2022
Обновен: 19:53 | 26 април 2024

Украинци пропищяха от кражби в "Аспарухово"

Подозират персонала, не очакват помощ от полицията

По материала работи: Слав Велев
Украинци пропищяха от кражби в "Аспарухово"

Заможни украински бежанци, отседнали в един от луксозните комплекси във варненския квартал "Аспарухово" пропищяха от кражби. "Пожалуйста помогите !!!", зове Елизавета, която е една от потърпевшите.

Във Варна грабят масово украинските бежанци, жалва се тя, като е категорична, че не само нейното семейство е било жертва на грабеж. Случаите са в един и същи жилищен комплекс в квартала. Семейството на Елизавета е било обрвано вчера. Взели са им всички пари и злато. Тя подозира работници в комплекса, защото това не бил първия подобен случай. Според нея полицаите не са обърнали достатъчно внимание на случая.

"Когато е война у нас, ние искаме убежище в България, където ни ограбват!!!", жалва се Елизавета и се чуди как ще живее след обира далеч от родината.

 

Коментари

Man40 ( преди 1 година )
А парите и златото бяха ли декларирани на границата?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
сийка ( преди 1 година )
ТЕ СА Я ПОМИСЛИЛИ ЗА РУСКИНЯ И ЗАТОВА СА Я ОГРАБИЛИ. Ако си говореше на МАЙЧИНИЯ си език, нямаше да й посегнат. Но у нас нали навсякъде, по радиа, телевизии властниците ни говорят срещу Русия и тези са решили, че като ограбват руснаци, помагат на украина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 2
Новини Варна