IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
11:15 | 28 ноември 2022
Обновен: 10:23 | 20 април 2024

Наглите грабежи във Варна продължават, гастрольори нападат в центъра

Апашите вече атакуват и мъже, дърпат телефони, портмонета...

По материала работи: Слав Велев
Наглите грабежи във Варна продължават, гастрольори нападат в центъра

Снимката е илюстративна

Наглите нападения с цел грабеж във Варна зачестиха значително. Това става ясно от справка в бюлетина на ОД на МВР в морската столица. Извършителите са предимно "гастрольори" от други населени места в областта и страната.

Преди дни, след получен сигнал, служители на Първо РУ са задържали за срок до 24 часа 22-годишен жител на гр. Вълчи дол, известен на полицията. Нарушителят, чрез издърпване от ръката, е извършил грабеж на мобилен телефон. Вещта е намерена и приложена към делото. По случая е образувано досъдебно производство.

По същото време, в резултат на предприети оперативни действия от служители на Първо РУ са задържани 21-годишен варненец и 33-годишна жителка на с. Светлен, известна на органите на реда.

На булевард в централната част на града, около 21:50 часа, са извършили грабеж на мобилен телефон и портмоне чрез издърпване от 42-годишен мъж. Извършителите са задържани за срок до денонощие и е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна