IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:45 | 16 май 2023
Обновен: 14:10 | 3 май 2024

Медицинският университет е комплексен победител във Варненската универсиада

В рамките на 10 дни над 500 студенти от шестте варненски университета премериха сили в девет вида спорт

По материала работи: Слав Велев
Медицинският университет е комплексен победител във Варненската универсиада

Наградата беше връчена в сградата на Юнашкия салон от директора на дирекция „Спорт“ Кристиан Димитров на ръководителя на сектор „Спорт“ в МУ - Варна доц. Жулиета Виденова/Снимка: Община Варна

Комплексен победител във Варненската студентска универсиада през 2023 г. с общо 11 победи е Медицинският университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Състезанията се проведоха в периода от 19-ти до 29-ти април.

В рамките на 10 дни над 500 студенти от шестте варненски университета премериха сили в девет вида спорт: плажен волейбол за мъже и жени, баскетбол 3х3 за мъже и жени, мини футбол, тенис за мъже и жени, плуване, лекоатлетически крос - 1000 м за жени, 2000 м за мъже, тенис на маса за мъже и жени, шахмат и боулинг.

Наградата беше връчена в сградата на Юнашкия салон от директора на дирекция „Спорт“ Кристиан Димитров на ръководителя на сектор „Спорт“ в МУ - Варна доц. Жулиета Виденова.

Коментари

Новини Варна