IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
11:00 | 7 юли 2023
Обновен: 21:11 | 29 април 2024

Янев представи ръководството на партията си за Варна (ВИДЕО)

ПП „Български Възход“ ще се бори за доверието на варненци на местния вот

По материала работи: Слав Велев
Янев представи ръководството на партията си за Варна (ВИДЕО)

Снимка и видео: ПП „Български Възход“ 

Лидерът на „Български Възход“ Стефан Янев представи ръководството на партията и визията за предстоящите местни избори за Варна. За областен координатор е избран Диан Драганов. Янев заяви, че ще се търси връзка между политическото и гражданското общество. В обръщението си към членовете, Диан Драганов заяви, че формацията ще има кандидат за кмет на Варна с възможно най-добрия профил, който да отговаря на очакванията на гражданите.

Ето какво каза още той:

Ние, от ПП „Български Възход “ във Варна, сме си поставили една основна цел - да обединим граждани, които искат Морската ни столица да бъде град с добри темпове на развитие, с индустриална зона, високи доходи, с високотехнологично здравеопазване, целогодишен туризъм, добро образование и реализация за нашите деца, намаляване на социалното неравенство и много други каузи, които ще превърнат Варна в истински европейски град.

Всеки експерт, гражданин и общественик е добре дошъл в „Български Възход“, Варна да обсъдим неговите виждания. Целта ни е да привлечем варненци от всички социални кръгове, които със своя опит и експертиза да допринесат за развитието на Варна.

Ние не се притесняваме от инакомислещите. Всяко мнение ще бъде ценно за нас. Отваряме широко вратите си за всички. За добруването на Варна!“

Коментари

Новини Варна