IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
15:00 | 23 септември 2023
Обновен: 10:17 | 25 юли 2024

Мария Тодорова влиза в надпреварата за кмет на Варна

Тя е общински съветник и председател на комисията по култура и духовно развитие в местния парламент

По материала работи: Слав Велев
Мария Тодорова влиза в надпреварата за кмет на Варна

Снимка: Фейсбук

Общинският съветник от Варна и председател на комисията по култура и духовно развитие в местния парламент Мария Тодорова е първата жена, която в надпреварата за кмет на Варна. 

Вчера, в деня на Независимостта на България, коалицията регистрира своя кандидат, както и листата за кандидати за районни кметове. Това съобщи Тодорова в социалните мрежи.

„Моята кандидатура е обмислена и осъзната. Смятам, че Варна има нужда от по-ефективно, прозрачно и достъпно управление. Варненци заслужават по-добра градска среда, заслужават град, в който ремонтите не се правят само преди избори и хаотично. Заслужават Общината най-после да поеме ролята си на добър стопанин. Като майка, юрист и член на Общинския съвет до този момент аз съм повече от мотивирана да работя за реално подобрение на Варна във всичките ѝ аспекти, за всичките ѝ граждани безпристрастно, както предвижда закона.“

„За мен е важно да се даде глас на варненци не от политическа гледна точка, а от човешка, тяхната лична. ЗА Варна, каквато може да бъде!“.

Мария Тодорова стана общински съветник от БСП през 2019 година, впоследствие напусна групата на социалистите, както и партията.

Коментари

Новини Варна