IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
16:30 | 2 октомври 2023
Обновен: 04:08 | 24 април 2024

Любител на уиски и мартини, се споразумя с варненските магистрати

29-годишният мъж бе осъден на "пробация" за серия кражби на марков алкохол от супермаркет

По материала работи: Слав Велев
Любител на уиски и мартини, се споразумя с варненските магистрати

Снимката е илюстративна: АРХИВ

29-годишен варненец бе осъден за кражба при продължавано престъпление на марков алкохол от супермаркет.

По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна зала споразумение, на подсъдимия бе наложено наказание „пробация“ за срок от 12 месеца. За този период той следва да провежда задължителни срещи с пробационен служител и да се регистрира задължително по настоящ адрес с периодичност 2 пъти седмично.

Самата кражба е осъществена в условия на продължавано престъпление, с три отделни деяния, извършени по идентичен начин и през непродължителен период от време – от 14 до 28 януари тази година. На три пъти през този период от един и същ супермаркет във Варна подсъдимият отнел общо 8 бутилки с марков алкохол – уиски и мартини, които скривал в раницата си и минавал през касовата зона, като там единствено заплащал само дребни покупки с незначителна стойност. Общата сума на откраднатия алкохол е за близо 300 лева. След разкриването на липсите и преглед на записите от видеоохранителните камери в магазина, били установени трите идентични кражби и уведомена полицията.

Причинените от деянието имуществени вреди към момента са възстановени. В тежест на подсъдимия са и сторените по делото разноски. Съдебният акт е окончателен.

Коментари

rtyrt ( преди 6 месеца )
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами:---- https://marketl.ink/biocos
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна