IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
14:20 | 7 ноември 2023
Обновен: 04:24 | 25 април 2024

Пожарникари с календар в подкрепа на болни деца (СНИМКИ)

Той ще подпомогне каузите на сдружение "Аз Вярвам и Помагам"

По материала работи: Слав Велев
Пожарникари с календар в подкрепа на болни деца (СНИМКИ)

Снимки: Сдружение "Аз Вярвам и Помагам"

Пожарникари от цяла България се снимаха за календар с благотворителна кауза. На всяка страница в "Календар с кауза 2024" има професионална направена снимка с пожарникари и техни професионални и истински реквизити, огън, вода и други. Това съобщиха от сдружение "Аз Вярвам и Помагам", което организира едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки, стотинки и дарения.

Целта на календара, който ще подпомогне каузите на "Аз Вярвам и Помагам", е и да се привлече вниманието към отговорната работа на пожарникарите.

"Календар с кауза 2024" се предлага срещу 20 лева, като цялата сума ще отива в подкрепа на благотворителните каузи на варненското сдружение.

Изданието бе представено във варненската Пожарна на бул. „Сливница” № 159. Календари могат да бъдат закупени от там  или с дарение по официална банкова сметка на "Аз Вярвам и Помагам", след което календарът ще бъде  изпратен по куриер:

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Коментари

анонимен ( преди 5 месеца )
Жалки смешници. Един календар на австралийци, които всъщност не бяха истински пожарникари, обикаляше доста време по света. Нашите папагали копират. Измислете нещо ново бе, ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна