IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
16:27 | 25 януари 2024
Обновен: 09:19 | 27 април 2024

Ръководствата на 3 комисии избра Общинският съвет във Варна

И тримата са съветници от „Продължаваме промяната – Демократична България“

По материала работи: Слав Велев
Ръководствата на 3 комисии избра Общинският съвет във Варна

Снимка: Общински съвет - Варна

Ръководствата на три комисии избра Общинският съвет на днешното си заседание. Местата бяха свободни, тъй като при избора на председатели в началото на мандата нямаше номинации.

Начело на комисията ПК „Благоустройство и комунални дейности“ застана Мартин Димитров. Мария Ангелова ще ръководи Правната комисия, а Стелиян Севастиянов - ВрК „Изработване на проект за Правилник за организацията и дейността на Общински съвет – Варна“. И тримата са съветници от „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Техният съпартиец  и заместник-председател на Общинския съвет Николай Стефанов беше определен за представител на Община Варна в Асоциацията по В и К в област с административен център – Варна.

На днешното заседание беше разгледан също отчет за дейността на местния парламент и неговите комисии за периода 1 юли – 31 декември 2023 г. През този период предходният и настоящият Общински съвет са взели общо 285 решения.

Коментари

Новини Варна