IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
13:40 | 14 март 2024
Обновен: 02:44 | 27 април 2024

Феновете и отборът на "Черно море" с поредната благотворителна инициатива

По време мача с ЦСКА 1948 в петък привържениците ще участват в кампания в помощ на 24-годишна жена, която се бори за живота си след тежка катастрофа

По материала работи: Слав Велев
Феновете и отборът на "Черно море" с поредната благотворителна инициатива

Националният фен клуб на Черно море съвместно с футболния клуб се включват в поредната благотворителна инициатива. По време на петъчния двубой на "моряците" с ЦСКА 1948 привържениците ще участват в кампания в помощ на 24-годишна жена, която се бори за живота си след тежка катастрофа. За целта по трибуните на стадион "Тича" ще има кутии, в които всеки желаещ може да направи дарение.

Всички събрани приходи ще бъдат дарени на Росица Динева, която е студентка по плуване в Националната спортна академия. На пострадалата ѝ предстоят няколко операции.

Тя катастрофирала навръх националния празник на България и 111-ия рожден ден на нашия клуб - 3 март на връщане от Шипка. Автомобилът, в който е пътувала, се преобърнал на пътя, след това се влачил около 100 м. Росица изпаднала през задното стъкло.

В колата имало общо трима души, но единствено Росица е пострадала. За лечението ѝ няма конкретна необходима сума, защото операциите са няколко.

Срещата между Черно море и ЦСКА 1948 е в петък, 15 март от 18:45 часа на стадион "Тича" във Варна.

Нека отново покажем, че Черно море не е просто отбор, а нещо много повече, призовават от клуба.

Дарителска сметка - BG40STSA93000026800567

Титуляр по сметката - Дончо Динев Динев (баща)

Коментари

Новини Варна