IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
11:40 | 3 април 2024
Обновен: 12:09 | 29 април 2024

Директен влак свързва Варна с Букурещ това лято

31 евро ще струва билет втора класа

По материала работи: Слав Велев
Директен влак свързва Варна с Букурещ това лято

ЖП гара Варна/Снимка:АРХИВ

Между 14 юни и 14 октомври международният влак „Румъния“ ще осигурява ежедневна директна връзка от Букурещ до Истанбул/ Халкалъ, Варна, София и обратно, информира БТА, позовавайки се на прессъобщение националната железопътна компания Че Фе Ре (CFR) Билетите вече са в продажба.

Пътуващите, които желаят да стигнат до Варна например, ще плащат 31 евро за билет втора класа. Влакът ще тръгва от Букурещ в 10:47 ч. местно (и българско време) и ще пристига в морската ни столица в 20:00 ч.

За София билетът за втора класа струва 32 евро. По разписание влакът ще пристига в 20:21 ч.

За да стигне до Истанбул/Халкалъ, пътникът ще трябва да плати 56 евро за билет за 4-местен спален вагон.

„Напомняме на пътниците, че периодът за предварителна покупка на билети за влак за международни пътувания е 90 дни. Те могат да бъдат закупени както от гарите на националната железопътна компания Че Фе Ре (CFR), така и от туристически агенции, отворени за международен трафик, както и онлайн на https://bileteinternationale. cfrcalatori.ro/”, се казва в прессъобщението на компанията.

Коментари

Минка ( преди 3 седмици )
Освен че пътува 10 часа до Варна, пристига в 20.00, а в Сф 20.21 Хаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
анонимен ( преди 3 седмици )
Защо не си опресните информацията, а преписвате като папагали? За 250 километра между Букурещ и Варна влака пътува, според вас, близо 12 часа. Доста *** новина. С кола си за максимум три часа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна