IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
10:30 | 19 април 2024
Обновен: 07:39 | 2 май 2024

Излъскаха подлеза на автогарата във Варна (СНИМКИ)

Скоро там и на много други места в града ще има видеокамери, които да следят за престъпленията срещу обществената инфраструктура

По материала работи: Слав Велев
Излъскаха подлеза на автогарата във Варна (СНИМКИ)

Снимки: Община Варна

Подлезът на автогарата, редовно вандализиран до неузнаваемост, е изчистен от боклуци, а стените от графити. Лампите там бяха брутално изпочупени, а кабелите откраднати. Всичко сега е възстановено.

Скоро там и на много други места в града ще има видеокамери, които да следят за престъпленията срещу обществената инфраструктура, които напоследък са се превърнали в масов феномен.

Едновременно с това Община Варна започва акция с МВР срещу посегателството върху общинската собственост.

"Благодаря на гражданите, които сигнализираха за състоянието на подлеза и призовавам варненци да са по-съвестни един към друг", коментира кметът Благомир Коцев.

Коментари

опетков ( преди 1 седмица )
Вандализмът в града придоби нечувани размери и прави поразии за милиони. Защо всички наши управници са безсилни срещу това зло? Непрекъснато гледаме счупени, изтръгнати кошчета за ***, счупени пейки, лампи за улично осветление, контейнери за ***. Къде спи МВР, къде е общината? Какви са наказанията за вандалите? Защо няма никъде табла с техните снимки, защо не метат улиците и защо не заплащат повреденото от тях имущество?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна