IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
15:00 | 27 април 2024
Обновен: 11:57 | 9 май 2024

Костадин Костадинов води парламентарната листа на "Възраждане" във Варна

Основните послания на партията са провеждането на референдуми за влизането в еврозоната, членството в НАТО, спиране помощта за Украйна и прекратяване на санкциите срещу Русия

По материала работи: Слав Велев
Костадин Костадинов води парламентарната листа на "Възраждане" във Варна

Костадин Костадинов/Снимка: АРХИВ

Костадин Костадинов води парламентарната листа на "Възраждане" във Варна. Партията представи днес в морската столица кандидатите за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 9 юни. Водач на листата е лидерът на партията Костадин Костадинов. Следват Коста Стоянов и Светослав Тодоров, а на четвърто място е оперната певица Михаела Зикова.

Основната цел е "Възраждане" да бъде първа политическа сила във Варна, както и високата избирателна активност, каза лидерът Костадин Костадинов, цитиран от Радио Варна.

"Изборите са две в едно. Надявам се, че ще излязат да гласуват повече хора точно поради тази причина", отбеляза още той.

Сред основните послания на партията за предстоящия вот са провеждането на референдуми за влизането в еврозоната и членството на България в НАТО. Останалите са спиране на помощта за Украйна, както и прекратяване на санкциите срещу Русия.

Коментари

Новини Варна