IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
17:00 | 2 май 2024
Обновен: 10:35 | 17 май 2024

Цветен фестивал ще се проведе в Морската градина на Варна

Флористи, търговци, художници и занаятчии от цяла България ще представят своите изделия между 17 и 26 май

По материала работи: Слав Велев
Цветен фестивал ще се проведе в Морската градина на Варна

Снимка: Флора Варна

Фестивал на красивото и цветното ще се проведе между 17 и 26 май тази година в Морската градина на Варна, съобщиха за ИА "Черно море" организаторите от „Флора Варна“,.

Флористи, търговци на цветя, овошки, билки, семена, мед, етерични масла и други природни продукти, художници и занаятчии от цяла България ще представят своите изделия. По този начин, в продължение на 10 дни, частта на парка между „Морско казино“ и шадравана на Сирените ще се превърне в истинска цветна градина.

Целта на фестивала е да се зарадват жителите и гостите, които са избрали да посетят града ни по време на един от най-светлите български празници – 24 май.

Идеята ни е да ги запознаем с всевъзможни разновидности на растителното царство, да провокираме у тях интереса към цветята и желанието да превърнат своите домове и градини в едно по-цветно и приятно място за релакс и здраве.

Коментари

didier93 ( преди 2 седмици )
Здравейте сър мадамАз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви.Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес.Имейл: didierdf93***gmail.comИмейл: didierdf93***gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна