IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
14:30 | 16 май 2024
Обновен: 04:22 | 27 юли 2024

Глобиха млад мераклия, хванал непозната за ханша на улицата във Варна

25-годишният, неосъждан до момента мъж, трябва да плати 1000 лв. за нагона си

По материала работи: Слав Велев
Глобиха млад мераклия, хванал непозната за ханша на улицата във Варна

Административно наказание глоба наложи Районният съд във Варна на 25-годишен младеж от морския град за непристойна проява на улицата в центъра.

Случаят е от 21 юни миналата година. Сутринта на тази дата, на отиване за работа, жена се придвижвала пеш в централната част на Варна, преминавайки пешеходната зона над подлеза на ул. „Шипка“. На разстояние зад нея вървял мъж, който я настигнал в гръб и решил да извърши действие, уронващо достойнството й, като ненадейно я хванал за ханша. Пострадалата се обърнала и размахала ръце да се защити, при което той побягнал. За стореното бил подаден сигнал и описание на извършителя в полицията, като впоследствие при преглед на поставените камери за видеонаблюдение в района той бил разпознат и установен.

25-годишният подсъдим е неосъждан. Извършените на обществено място в светлата част от денонощието спрямо потърпевшата непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото представляват хулиганство - престъпление по чл. 325, ал.1 от НК. По внесено от прокуратурата постановление с предложение за освобождаване от наказателна отговорност с налагане на административно наказание, съдът призна 25-годишния подсъдим за виновен, като му наложи глоба, в размер на 1000 лева. Решението на Районен съд – Варна подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

 

Коментари

Bon12 ( преди 2 месеца )
бизнесмен, който мога да ви дам бърз заем, това е много сериозен и бърз паричен заем, с много изгодна лихва за решаване на всички ваши парични проблеми За всякакви въпроси, моля свържете се с мен на мояимейл: bonthierry15@ gmail.comимейл: bonthierry15@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна