IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:39 | 4 юли 2015
Обновен: 13:36 | 11 април 2024

Три пожара гасиха варненските огнеборци

Кола и контейнери горяха в морската столица

По материала работи: Борис Проданов
Три пожара гасиха варненските огнеборци

Три пожара с преки материални щети са горели във Варна и региона за денонощие. Това съобщиха от ОД на МВР. На 2 юли по обяд е съобщено за запалена кола на ул. "Самарско знаме".


На място е изпратен 1 екип с противопожарен автомобил, които са погасили пожара. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Няма пострадали хора. Унищожени са двигателния отсек, арматурно табло, предно стъкло и фарове.


Пак в четвъртък, в 17,14 ч., е съобщено сигнал за пожар в къща в гр. Игнатиево. Два екипа с противопожарни автомобили са изгасили огъня. Няма пострадали хора. Унищожено е домакинско имущество, 8 кв.м. алуминиева дограма, опушени са 20 кв. м. стени. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън - запалват се вещи поставени в близост до работещ газов котлон.


Вчера в 5,25 ч. е съобщено за 2 бр. горящи ПВЦ-контейнери на ул. "Хр. Попович". Противопожарен автомобил е угасил пожара, но контейнерите са унищожени.

 

Коментари

Новини Варна