IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
16:17 | 13 юли 2015
Обновен: 13:39 | 13 май 2024

1000 лева глоба отнесе младеж заради марихуана

25-годишният варненец бе спипан с трева на Аладжа манастир

По материала работи: Деян Михайлов
1000 лева глоба отнесе младеж заради марихуана

По внесено от прокуратурата постановление, съдът освободи от наказателна отговорност 25-годишния Д. Георгиев и му наложи административната санкция. Той е засечен около обяд на 29 април тази година при полицейска проверка на спрян автомобил в затревени площи по пътя за КК“Зл.пясъци“, в района на „Аладжа манастир“. Там Георгиев предложил на своя приятелска компания да си свият и изпушат цигари с марихуана. При внезапната проверка от служителите на реда за забранени вещи се установило държането на 4 топчета с наркотично вещество в автомобила, а по-късно същия ден в жилището на 25-год. младеж е било открито още едно прозрачно полиетиленово пликче със суха марихуана. Общата стойност на инкриминираното количество високорисково наркотично вещество – марихуана, възлиза на 31 лева. Деянието представлява маловажен случай.

25-годишният младеж е неосъждан и неосвобождаван от наказателна отговорност до момента.  Остатъците от наркотичните вещества се отнемат в полза на държавата и след влизане в сила на съдебното решение следва да бъдат унищожени. 

Коментари

Новини Варна