IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
16:24 | 8 януари 2018
Обновен: 02:42 | 29 април 2024

Свещ подпали апартамент във Варна

Увредени са мебели, опушени са 150 кв. м стени

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

Около 13:00 часа на 7 януари, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. "Подвис". Няма пострадали хора. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън – оставена без надзор запалена свещ. Увредени са мебели, опушени са 150 кв. м стени.

 

Същият ден е получен сигнал за пожар в ПВЦ контейнер, намиращ се в Провадия. Няма пострадали хора. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. 

 

Около 17:30 часа на Йордановден, е получен сигнал за пожар в осветително тяло, намиращо се на спортно съоръжение на бул. "Княз Борис I" във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са осветително тяло и кабели.

 

В петък около 19:30 часа, е получен сигнал за пожар избено помещение на къща, намираща се на ул. "Георги Пеячевич". Няма пострадали хора. Причината за инцидента е непочистен комин. Унищожени са електрически кабели и дърва за огрев.

Коментари

Новини Варна