IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
13:31 | 31 януари 2018
Обновен: 16:54 | 1 май 2024

Хванаха 20-годишен варненец с марихуана

Мъжът не е известен на полицията

По материала работи: Пламен Янков
Хванаха 20-годишен варненец с марихуана

Около 21:25 часа на 29 януари, в ж.к. „Аспарухово“ във Варна, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил „Форд“ и намиращия се в него С.Ч. (20 г.) от Варна, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса.  Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,37 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. С.Ч. е задържан за срок до 24 часа.


Миналия ден, около 23:00 часа, на ул. „Панагюрище“, при извършване на полицейска проверка на 22-годишен варненец с инициали Р.Б., известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пластмасова кутийка, съдържаща суха тревиста маса.  Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,60 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Р.Б. е задържан за срок до 24 часа.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна